Linz.transformator 2Waar is het van gemaakt

  • vrijgavetijd:2022-11-02 13:45:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:599
  • Korte omschrijving:

    Linz.,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Artikel inhoud

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Geluid bij faseuitval

Linz.Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

fabrikant van droge transformatoren

AjlunDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Na het aanscherpen van de losse bouten,Linz.monster van een droogtype transformator, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken,Linz.transformator voor het elektriciteitsnet, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Linz.transformator 2Waar is het van gemaakt



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip,Linz.Stabilisatie van de transformator-spanning, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

middelenDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren en dan trekken we het oliemonster.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Linz.transformator 2Waar is het van gemaakt



De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, kan het worden overgedragen aan de lading zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

KredietgarantieNa de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Linz.Elektrische transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Linz.Overige productinformatie
  • Lance.Automatische bladomzetmachineVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

    Lance.Automatische bladomzetmachineVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

  • Baile Atha LuainAutomatisch hydraulisch hefplatformControlekwesties om te overwegen

    Baile Atha LuainAutomatisch hydraulisch hefplatformControlekwesties om te overwegen

  • Mishkoltz.Jiyang hydraulisch hefplatformSnijtechnologie

    Mishkoltz.Jiyang hydraulisch hefplatformSnijtechnologie

  • Donggangstar nameIndoor vast hydraulisch hefplatformHebben andere basisfuncties en kenmerken:

    Donggangstar nameIndoor vast hydraulisch hefplatformHebben andere basisfuncties en kenmerken:

  • Donggangstar nameElektrisch zelfhydraulisch hefplatformPas het verkopersbeleid aan

    Donggangstar nameElektrisch zelfhydraulisch hefplatformPas het verkopersbeleid aan

  • Donggangstar nameHuishoudelijke liftAcht belangrijke bedieningsprocedures

    Donggangstar nameHuishoudelijke liftAcht belangrijke bedieningsprocedures

  • Donggangstar nameHydraulische mobiele instapbrugRedenen om niet te werken

    Donggangstar nameHydraulische mobiele instapbrugRedenen om niet te werken

  • Xinhua.Hydraulische instapbrug mobiel typeHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

    Xinhua.Hydraulische instapbrug mobiel typeHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!